Майстер-клас «Пташине молоко, зефір і маршмеллоу»

  • Зефір- "Маракуйя"
  • Зефір- "Мохіто"
  • Маршмеллоу шоколадний.
  • Цукерки «Пташине молоко»

Учасники навчаться готувати повітряний зефір, маршмеллоу і цукерки «Пташине молоко», дізнаються всі секрети їх приготування, навчаться правильно й красиво выдсаджувати зефір за допомогою кондитерського мішка, готувати фруктовий зефір без застосування пектину, розглянуть помилки й порушення технології приготування зефіру, навчаться декорувати цукерки натуральним шоколадом.

Кожен учасник отримає від організаторів коробочку солодощів, друкований матеріал з рецептурами, навички приготування і звичайно ж - нові знайомства.

Дата: 21 жовтня 2018 р

Реєстрація на майстер-клас по телефону: 0685106533