Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"

Майстер-клас представляє інтерес як для практикуючих пекарів з досвідом, з метою підвищення свого професіоналізму, так і для новачків-пекарів, що випікають хліб в домашніх умовах.

У вартість входить: 18 годин живого спілкування зі спікерами, демонстрація технологій хлібовипікання, море позитиву, дегустації, кава-брейки, обіди.

Програма Майстер Класу:

- Еволюція Житнього Хліба;

- Що таке Закваска?

- Що таке Заварка?

- Приготування ЖИТНЬОГО ХЛІБА;

- традиційне хлібовипікання.

Автори майстер-класу: Віта Козар та Ігор Лаврешин

Дата проведення: 10-11 лютого 2020 року

Час проведення: 9:00-18:00

Вартість участі: 3 900 грн.

 

За додатковою інформацією переходьте за посиланням ВСЕ про житній хліб або звертайтесь за телефоном +38 050 494 47 95