НАССР для HoReСa в GastroHub

З 17.05 до 20.05 в GastroHub пройде тренінг-практикум «Стандартизація. Впровадження системи безпеки продукції (HACCP) в ресторані».

Ведуча і автор тренінгу - Віта Дубчак - відомий тренер-методист, консультант з управління, біолог, сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор систем менеджменту безпеки харчової продукції. У ресторанному бізнесі з 1997 р. Як бізнес-консультант реалізувала низку проектів по стандартизації ресторанного бізнесу, навчання персоналу, працювала керівником відділу навчання та розвитку персоналу роздрібної мережі, виконавчим директором мережі кав'ярень.

Програма тренінгу призначена для:

  • Підприємців, які планують свій start-up
  • Підприємців, які продають бізнес у франшизу, або планують це зробити
  • Шеф-кухарів, СУ-шефів
  • Шеф-кондитерів
  • завідувач виробництвом
  • завідувач складом
  • Керуючих і адміністраторів, які роблять закупівлі
  • Керівників, які відповідають за управління запасами в ресторані або мережі закладів

Що отримаєте особисто Ви як учасник цього тренінгу:

  • сформуєте подання щодо обсягу роботи по впровадженню HACCP у вас на підприємстві
  • складете повний список документації, наявність якої обов'язково
  • отримаєте готові шаблони документів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..)
  • навчитеся визначати критичні точки керування і впливати на них

Особливість тренінгів Віти Дубчак в тому, що після його проходження, навички і знання, які ви отримуєте, можна відразу впроваджувати в свою роботу.

З питань участы звертайтеся сюди: по телефону: +38 097 63 23 831.