Офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

12-го грудня 2019 року на Ринку «Столичний» відбудеться офіційне відкриття локації Gastro Hub Bakery!

Gastro Hub Bakery - це нове унікальне простір для взаємодії спільноти, виробників продуктів, вчених хлібопекарського і кондитерського справи. Він є спільним проектом ринку «Столичний» і компанії Profitex Україна, заснований на базі багатофункціонального простору Gastro Hub. Зона BAKERY обладнана в дусі останніх інновацій європейської культури створення хліба і допоможе професіоналам освоїти, вивчити і протестувати сучасні інгредієнти і технології випічки. Унікальний тандем технологічних можливостей Gastro Hub и Gastro Hub Bakery дозволить професіоналам розширити свої горизонти і втілити будь-які творчі задуми.

 

У програмі заходу:

13.30 - Майстер-клас. ФІШКИ, ФАКАПИ і важливі дрібниці при відкритті власної пекарні.

Спікер - СЕО deputy PROFITEX GROUP Анатолий Применко. Він має 15-річний досвід стартапу ресторанів, пекарень, готелів.


14.00 - Майстер-клас. Різдвяної випічки - штоллен, кекс, штрудель.

Спікер - бренд шеф пекар PROFITEX GROUP Вита Козар. Має 30-річний досвід стартапу пекарень.

 

15.30 - Майстер-клас. ФРАНЦУЗЬКА ВИПІЧКА І КУЛЬТУРА ХЛІБА ФРАНЦІЇ. Табатьер, Хліб Метелик, Багет, Бріош. Хитрощі французькою технологією "Пате Фермент".

Спікер - СПЕЦІАЛЬНИЙ ГІСТЬ - бренд шеф пекар "EUROFOURS" Симон Антуан.

 

Вхід тільки за запрошеннями.

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, на пошту info@profitex.com.