"Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур" від Рубена Трінкадо і Whisky Corner.  

Рубен Трінкадо - шеф-кухар мішленівські ресторану «Mirador de Ulia» - розповість про чотири найцікавіших і найпопулярніших на даний момент види грибів в кулінарії. Це китайський деревний гриб шиітаке, гриби Ерінги, гриби портобелло та найдорожчий представник грибного царства і рідкісний делікатес - трюфель.

Меню майстер-класу:

  • Запіканка з тріски і картоплі
  • Печінка Royal
  • Баскське картопляне пюре
  • Гриби у власному соку
  • Трюфельний жовток.

Крім грибів на майстер-класі будуть представлені ексклюзивні кулінарні техніки знаменитого баскського шеф-кухаря Рубена Трінкадо, який своїми здібностями і кулінарним талантом заробив зірку Мішлен для ресторану «Mirador de Ulia».

Більш детально, в тому числі про участь можна дізнатися тут.