Риба та морепродукти. Гастровечеря.

І знову авторські страви, і знову GastroHub відкриває свої двері для поціновувачів смачної авторської їжі.

16 лютого, Дмитро Сапронов та Денис Отрощенко готуватимуть авторську вечерю, що вже стала традицією. В цей раз акцентувати увагу будуть на рибі та морепродуктах. Дегустаційний сет буде складатися з 6-ти виносів:

    1. Датскій Сморреброд;

  1. Лосось з ваніллю;
  2. Шафрановий буйабесс;
  3. Гребінець з цитрусом;
  4. Групер пантера;
  5. Крем-брюле з сорбетом з водоростей.

Розпочнеться вечеря о 16:00.Кількість місць обмежена, резерв по тел. (063) 628 73 11, Дмитро