Шефський день: Лютий.

Лютневий Шефський день, організований Учбовим центром Fontegro, вже 20 лютого!

Отже, незабаром:

  • Катерина Авдєєва розповість про світові премії і нові фільми про їжу;
  • Про соняшник у світовому «fine dining» поділиться Дарина Крикунова;
  • Володимир Ярославський повідає про особистий досвід іноземних стажувань;
  • Компанія «VOVA.UA» організує дегустацію сирників і поділиться новими бізнес-рішеннями для шефів;
  • Анна Зеленохат підведе підсумки мадридського конгресу Madrid Fusion;
  • А ще подискутуємо про фермерську курку, обговоримо всі «за і проти»;
  • І на завершення обговоримо гриби шиітаке, які особливості виробництва і застосування в ресторані.

Початок, як завжди, об 11:00.