Шефський день. Березень

Вже через 3 дні - 21 березня - відбудеться березневий Шефський день! І, як і обіцяли, цього разу він буде дуже-дуже особливим.
 
Чому? Читайте програму:
11:00 - 12:00 засновник FONTEGRO Катерина Авдєєва розкаже «Світові новини гастрономії і шеф-кухарів».
12:00 - 15:00 СПЕЦІАЛЬНИЙ ГІСТЬ !!!
Мауріціо Албавера (Італія) з майстер-класом «Якісна заморозка і розморожування рідкісних видів м'яса і риби без втрати ваги». 
Під час майстер-класу розкажуть про шокову заморозку й особливості роботи з сучасним холодильним обладнанням.
А точніше:
-Передові технології в холодильному обладнанні;
-расстойка з охолодженням;
-багатофункціональність;
-шоковая заморозка делікатних продуктів, фруктів;
- особливості шокової заморозки м'яса і риби і можливість приготування без розморожування;
- деталі шокового охолодження і заморожування кондитерських виробів.
 
 15.00 - 16.00 директор з розвитку ринку «Столичний» Вячеслав Забєлін представить фермерів місяці:
говорити будуть про мед і м'ясо (!), продукти жіттедеятельності бджіл, їх ферментацію (!) та інші особливості. І це все звичайно з дегустацією!

Початок об 11:00.
Участь безкоштовна за умови реєстрації тут.
Для всіх бажаючих, хто не може приїхати особисто, буде онлан-трансляція.