«СПРАВА В М'ЯСІ». Український форум для шефів і кухарів.

3-4 липня вперше в GastroHub відбудеться український м'ясний форум для шефів і кухарів «Справа в м'ясі» від навчального центру FONTEGRO!

М'ясо один з найбільш споживаних продуктів в Україні. Однак і скарг на приготування м'яса достатньо - жорстко, м'яко, просмажено, пересолено, недосолено. Але ж приготування м'яса - це наука, набір правил, навичок і умінь, знаючи які ви зможете легко управляти процесом готування і підготовки сировини, правильного зберігання і маринування. Форум м'яса пройде в розпал одного з найяскравіших гастрономічний сезонів в Україні - сезону барбекю, тому кожен учасник форуму отримає знання, які зможе застосовувати на наступний день.

Ще одне важливе питання - як вибрати правильний гриль? Адже в світі їх понад 30 різновидів. Ми присвятимо цьому ціле виступ, після якого Ви раз і назавжди зрозумієте різницю і навчитеся вибирати грилі під Ваші запити і потреби. Маринади, американське барбекю, хімічні процеси при приготуванні, більше 10 технік приготування і багато іншого, але все про М'ЯСО!

Більше подробиць і реєстрація тут.