Навчальний модуль "HACCP".

Чи готові ви та ваша кухня до HACCP? Трирічний адаптаційний період в Україні закінчується 20 вересня, а це значить, що з 21 вересня в ресторанах вже починаються перевірки.

Тому, спеціально для вас, 5-6 вересня в GastroHub пройде навчальний модуль "HACCP" від навчального центру Fontegro.

Спікерами виступлять Владислав Веремеєнко та Владислав Дехтяренко.

Владислав Веремеєнко є головою Асоціації по інтеграції НАССР в Україні, експертом по впровадженню процедур, заснованих на принципах НАССР, творцем форум-групи «НАССР своїми руками». Він заглибиться в теоретичну частину. Владислав Дехтяренко - практикуючий шеф-кухар, сертифікований фахівець 3 рівня, що проходив курс в Дубаї і Катарі за міжнародною програмою. Він розкриє тему з практичного боку.

На навчальному модулі в GastroHub ви дізнаєтеся:

- Вимоги нового харчового законодавства для ресторанів;

- Чим відрізняється контрольна точка від критичної;

- Як розробити систему НАССР для свого ресторану самостійно;

- Що таке chemical, allergic, biological, і physical contamination;

- Хто і що буде перевіряти і чим відрізняється інспекція від аудиту;

- Робота з документами і видача готових чек-листів після курсу;

Для кого корисний модуль?

- шеф-кухаря

- су-шефа

- кухаря

- студентів галузі

- технологів

- активних рестораторів

Придбати квитки можна тут.