14 серпня відбулося офіційне відкриття GastroHub

14 серпня відбулося офіційне відкриття локації GastroHub і першої національної гастрономічної лабораторії UkrainianFoodLab. Захід відвідали близько 130 осіб, для яких свої шедеври готували п'ять відомих шеф-кухарів України - Денис Комаренко, Юрій Приємський, Сергій Зеленохат, Юрій Діденко та Віталій Гуралевич. Кожен шеф приготував по дві закуски. В цілому їх кількість склала 1300! І всі вони були приготовлені з локальних продуктів! Перед кожною подачею шеф, який її готував, розповідав гостям про історію виникнення закуски, особливості приготування та складники.
Про плани на майбутнє присутнім розповіли директор ринку "Столичний" Олексій Чумак і співзасновник Конгресу для шеф-кухарів "Fontegro" Анна Зеленохат.
Особливо приємним стало відвідування заходу представниками різних сфер бізнесу - від виробників сільськогосподарської продукції, представників асоціацій шеф-кухарів з усіх регіонів України, постачальників обладнання до керуючих банками і туристичними організаціями. Ми вдячні всім за підтримку наших цілей та обраного шляху. І найголовніше – реальну можливість об'єднання зусиль гравців на одній локації на благо розвитку локального виробника і української гастрономії.