21.03 в GastroHub пройшов щомісячний «Шефський день»

Засновниця FONTEGRO та однойменного учбового центру Катерина Авдєєва розказала про останні світові новини гастрономії і шеф-кухарів, про історію презентації страв, світових технік, про тренди в гастрономії, які будуть популярні ще декілька років, і багато всього цікавого, і що важливо - актуального!

Але основний акцент цього заходу був на спеціальному гості - бренд-шефі компанії Coldline Мауріціо Албавера (Італія). У своєму майстер-класі він детально розповів про те, як за допомогою багатофункціонального обладнання компанії Coldline якісно заморожувати і розморожувати рідкісні види м'яса і риби без втрати ваги. А також, на прикладі овочів, фруктів, ягід і кондитерських виробів учасники дізналися про всі деталі шокового охолодження і заморожування. Ефект і смак цих продуктів можна було спробували протягом усього майстер-класу. Результат залишив після себе приємне враження!

А в рамках обов'язкового блоку - презентації локального продукту - учасники не тільки спробували мед і продукти з нього, але й продегустували інші продукти бджільництва, а також подискутували про способи визначення їх якості.

 Наступний шефський день відбудеться вже в квітні.