"Авторський семінар з кондитерського мистецтва"!

6-го грудня в GastroHub відбувся "Авторський семінар з кондитерського мистецтва" від Олександра Бражевського! Він дипломований технолог, шеф-кондитер і шоколатьє, резидент DGF International Culinary School, Лауреат Національного Чемпіонату України з кондитерського мистецтва - 2015 року і член української команди на Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва.

Організували це справжнє солодке свято - магазин "Karamelia". У них ви знайдете все необхідне для ваших особливих десертів.

На семінарі Олександр показав, як правильно готувати відомий та всіма улюблений десерт – печиво макарон з обліпихою, малиною-лічі, манго-карі-лимон та марципан-апельсин. Потім учасники спостерігали за його майстерністю у приготуванні неперевершеного десерту «Перлина манго-кокос». А на завершення семінару Олександр приготував легке печиво Tuiles та святкові корпусні цукерки з шокотрансфером: молочний шоколад-кориця-кава.

А бонусом від організаторів Karamelia семінару були рецепти і дегустація всіх десертів Олександра Бражевського та заздалегідь приготованих:

  • Мигдальна підковка
  • Марципанові кульки
  • Мигдальні цукерки Роше
  • Пиріг абрикосово-мигдальний
  • Італійське печиво Cantuccini

Програма була насиченою та дуже солодкою! Всі встигли скуштувати кожен десерт та задати цікаві питання Олександру. Будемо чекати наступної зустрічі!