GastroHub - багатофункціональний простір. Перевірено "Syngenta".

На локації зібралися виробники насіння, засобів захисту рослин та плодоовочевої продукції, представники торговельних мереж, оптових ринків, ресторатори.

Учасникам було що обговорити і що розповісти. Говорили зокрема про міжнародний досвід налагодження відносин виробників з торговими мережами і оптовими ринками. "GoodWine" і "Прайм Лаб Тек» представили перший пілотний проект, який вже реалізований в рамках Клубу стратегічного партнерства. Ну а Міністерство аграрного розвитку представило цікаву ідею, яка вже в процесі реалізації, під назвою «Grow Ukraine».

Інноваційні проекти - GastroHub і Ukrainian Food Lab - були представлені учасникам оптового ринку «Столичний» і Міжнародним конгресом шеф-кухарів Fontegro. Лейтмотив цілого блоку - розвиток локального продукту і створення культури його споживання, виведення української гастрономії на якісно новий рівень, питання, яке турбує всіх без винятку учасників заходу, - якість виробленої в Україні продукції.

А ввечері першого дня приміщення з конференц-залу, в якому обговорюють, дискутують і вчаться, буквально за 30 хвилин перетворилося в банкетний зал з красивим приладдям і смачною їжею. Шеф-кухар ресторану «Beef meet and wine» зі своїми помічниками приємно здивували гостей м’ясними стравами та стравами з овочів, які виростили з насіння "Syngenta".