Модуль "Хліб на заквасці" в Gastro HUB Bakery!

Друзі, Ринок «Столичний» продовжує розвиватися та розширює свої можливості для вас! На базі нашої багатофункційної локації GastroHub, у партнерстві з Profitex, ми створили оновлену студію Gastro HUB Bakery!

20-21 листопада ми вже встигли провести перший захід – авторський модуль «Хлеб на закваске» від шеф-пекаря пекарні Bakehouse и goodwine Anna Makievska.
В рамках цієї події Анна розповіла про хліб на живий заквасці, ферментацію тіста, етапи виробництва, техніки замісу, оснащення пекарні, рентабельність процесу та розібрала помилки пекарів. А також в процесі з нуля спекла на живий пшеничного заквасці багети, хліб Tartine на американському та українському борошні, спельтовой хліб, булочки для бургерів. Всі учасники продегустували кожен вид хлібу і обговорили всі тонкощі процесу.

50 пекарів і шефів з усієї України виїхали в свої ресторани і пекарні для експериментів, створення власних рецептів і просування культури якісного хліба українським гостям.

Захід організували: Gastro HUB, Profitex, Fontegro, Ринок столичний, Goodwine та Bakehouse

В планах і надалі проводити корисні майстер-класи та тренінги з майстрами хлібопекарської справи, слідкуйте за нашими новинами на сторінках GastroHub, Gastro HUB Bakery та Профитекс.

Офіційне грандіозне відкриттся нових можливостей Gastro HUB Bakery планується на 12.12.2019.

Більше фотографій тут.