Липневий "Шефський день"!

Ринок «Столичний» продовжує активну роботу з HoReCa! 31 липня був проведений всіма улюблений «Шефський день» організований спільно з навчальним центром FONTEGRO!

Програма була насиченою, новин багато. У залі не залишилося жодного вільного місця - зібралося понад 100 шефів!

Три українських шефа, які приїхали зі стажувань, поділилися своїми безцінними знаннями. Дмитро Кривошап, який повернувся з місячного стажування в Японії, розповів про:

- організацію роботи кухні

- капсульний готель

- street food в Токіо

І пригостив учасників авторською комбо-сіллю.

Владислав Дехтяренко розкрив таємниці свого досвіду роботи су-шефом в ресторані Гордона Рамзі. А також поділився корисними лайфхаками і особливостями роботи на багатонаціональній кухні.

Андрій Мацюта розповів про стажування в датському ресторані для гурманів Geranium (3 *). Крім цього, поговорили про нову холістичну кухню і нещодавно відкритий ресторан Алхімік 2.0 в Копенгагені. Трохи приділили увагу всесвітньому шефському флеш-мобу "wake up" від Домініка Крейна. А Юрій Марчук - представник компанії КП "Садовод" - познайомив гостей з незвичайною новинкою на українському ринку - капуста кейл (кале). Цю капусту дієтологи прозвали «суперовощ», тому що всього в одній порції капусти - майже добова доза вітамінів і мікроелементів, необхідних людині.

День завершився насолодою дегустацією комбучі та сидру. До зустрічі в серпні!