Травневий "Шефський день" вже позаду!

 

Як завжди, було дуже пізнавально! Засновниця FONTEGRO та однойменного учбового центру Катерина Авдєєва розповіла нам про 5 незамінних поєднань спецій, які значно полегшать нам життя. Віталій Очеретяний продовжив цю тему і заглибився в систему смаків, а також показав, як застосовувати ці знання на практиці! А Юрій Приємський на прикладі креветок, восьминога та кальмара розповів, як вибирати заморожені морепродукти і на що варто звертати увагу для найкращого результату. Гості змогли переконатися в цьому і продегустувати ці делікатеси!

Після цього Віктор Фіалковський на прикладі 3-ох літніх страв показав гостям, як легко і швидко можна готувати за допомогою Thermomix. Спробувавши бабагануш, сир і шоколадний мус вони були приємно здивовані!

Наші фермери місяця - TM "ZELEN" відкрили для нас нові можливості приготування мікрогріну! Ми спробували легку закуску з мікрогріну і равликів.

А завершився травневий «Шефський день» презентацією команії «Бетта-Сервіс» яка є лідером ринку професійної санітарно - гігієнічної продукції.

Було насичено і круто! Вже чекаємо наступного!