1 день - 2 майстер-класи від Дарії Дорошкевич!

07.12 автор кулінарного блогу Дарія Дорошкевич провела 2 авторських майстер-класи!

Першим був майстер-клас для підлітків «Американський обід»! Спочатку діти самостійно але під наглядом Дарії вчилися готувати улюблений обід американських школярів - Mac & Cheese. Ця страва дуже проста але має свої особливості. Основними інгредієнтами традиційно вважаються макарони, вершкове масло і сир. В Америці найпопулярніші сорти сиру для mac and cheese - це cheddar, Monterey Jack і Colby. Але цілком можна використовувати будь-який напівтвердий і навіть плавлений.


До доповнення цієї страви ідеально підходить корисний конструктор-салат Коулслоу. Тому він став наступним у черзі на приготування. Діти нарізали 2 види капусти: біло-і червонокачанну. А родзинкою стала заправка з ніжним, пряним. злегка вершковим смаком.
Ну і куди без десерта на цьому святі живота? Смачним завершенням майстер-класу Дар'ї було приготування американських маффінів. А після, дружний і ситний обід! Підлітки разом з батьками дегустували їх перші шедеври.


Другим майстер-класом був "Вечеря в Італії"! На цей раз готували вже дорослі. Почали з самого цікавого і традиційного в Італії - домашньої пасти, з якої учасники самостійно зробили спагетті. Процес виявився дуже цікавим і веселим, а сама паста дуже смачною! Ну і яка ж паста без соусу? Учасники приготували ідеальний соус до пасти - болоньєзе. А після нього взялися за відому італійську закуску - карпаччо. На завершення майстер-класу Дар'я показала, як приготувати сицилійську граніту - десерт, який представляє собою колотий фруктовий лід з цукром.


День був насиченим і дуже продуктивним! Всі залишилися ситими та задоволеними. З нетерпінням будемо чекати наступних цікавих майстер-класів від Дарії Дорошкевич!