Олії, соуси, десерт, сири і напої - про них говорили і їх пробували на другому шефському дні в GastroHub.

В черговий раз на Шефський день зібралися люди, яким не чужа українська гастрономія і локальний продукт. Обмін думками завжди плідний. Так і сьогодні кожен учасник дізнався щось корисне.

Тези спікерів можна розбирати на цитати. Так, крилатою можна вважати фразу «все починається з поля», яку сказав представник компанії "Holy Shit! Pepper! "- компанії, яка займається виробництвом соусів. А в усьому винні лактобактерії. Вони - живі, а тому реагують на температуру, інтенсивність світла, вологість. Тому овочі, вирощені зовсім близько один до одного, можуть бути з різними смаковими якостями.

Віктор Петренко поділився своїм безцінним досвідом стажування в ресторані за полярним колом і збирання листочків брусниці при температурі в -30 С. Побачити кухню зсередини в мисливському господарстві з рестораном, який приймає всього 24 гостя на день, і готелем на 12 осіб багато хто хоче, але не кожний може! А спробувати фірмовий десерт з його меню дано було 25 жовтня тільки учасникам шефського дня в GastroHub!

Чергова фішка серед інноваційного обладнання, представлена ​​технологічним партнером локації компанією «Профітекс», - аналог PacoJet від італійської компанії HotmixPro - Giaz, в якому можна збивати глибоко заморожені продукти, і HotmixPro Combo - геніальна машина з 24-а функціями.

І як же без дегустації? Козячі сири від торгової марки «Zinka», які запивали вином і сидром, рослинні масла і соуси не залишили байдужим жодного з учасників.

В цей день було цікаво, затишно й душевно, тому далі обов’язково буде!