ПОНАД 6 ТИСЯЧ НАЛИСНИКІВ ДЛЯ ЗСУ

 

Відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова разом із командою справжніх патріотів провели благодійний захід «Млинці для ЗСУ». За 2 дні близько 20 охочих напекли 6471 млинець. Готували налисники з сиром і з маком у кулінарній студії Gastro Hub.

Ринок «Столичний» одразу приєднався до благодійної події та зробив усе, щоб «млинцевий марафон» відбувся у комфотній та затишній атмосфері. Організатори події – Тетяна Літвінова та Тетяна Захарченко. Жінки готувалися до кулінарних вихідних близько місяця та запросили до участі спонсорів, які передали пів тонни сиру, 1000 яєць, 300 л молока, 30 л олії, 20 кг макової начинки, 15 кг цукрової пудри, 30 літрів вершків та бокси для заморозки. А італійські партнери надали 50 кг борошна.

«Ми не вміємо робити зброю, але вміємо готувати. Тож цього разу ми печемо для наших героїв млинці і передамо на передеву через наших відважних волонтерів. Таким чином ми хочемо висловити свою підтримку воїнам, трохи порадувати і нагадати, що ми їх любимо та з нетерпінням чекаємо вдома», – зазначила Тетяна Літвінова.