Семінар-тренінг від компанії «Арспроект»

27.08 в GastroHub був проведений семінар-тренінг присвячений навчанню та практичних занять з приготування корпусних цукерок і випічці з марципану. Семінар-тренінг був організований компанією «Арспроект» г. Киев (продаж пристосувань, обладнання та сировини для кондитерської та хлібопекарської промисловості) і їх німецьким партнером всесвітньо відомою компанією Lubeca (виробництво шоколаду, кувертюра, нуги, праліне, марципану і ін).

Шеф-кондитер Jens Visser продемонстрував як смачно приготувати різні десерти з їх продукції. Для своїх шедеврів він використовував: молочний шоколад «карамель 33%» і шоколад-нугой «GIANDUJA», білий шоколад 33%, темний кувертюр "Фехмарн" 60%, молочний кувертюр "Тіммендорфе" 42%. Серед учасників були представники виробників цукерок, кондитерських виробництв, кондитери-приватники. Всі бажаючі змогли насолодитися процесом, взяти участь в приготуванні кондитерських шедеврів і також продегустувати:

- М'яке Тосканське мигдальне печиво

- Тістечко Ейнштейн (запечені марципанові квадрати)

- Капелюх Наполеона (датська випічка з марципаном)

- Флорентійське печиво (сицилійська мигдальна випічка)

- Апельсинове міні-тістечко з марципаном

- Марципановий торт

Всі отримали вичерпні відповіді на свої питання, побачили майстер клас з приготування основ і начинок для цукерок ручної роботи, різних Ганашів і macarons. Було смачно і пізнавально!