Семінар «Все про Сидр»!

07.09 у GastroHub відбувся семінар «Все про сидр»! Організаторами виступили Аграрний Консультативний Центр Бріджес. Він знаходиться в Києві і пропонує аграріям виїзні консультації в США, мета яких - вивчення певної технології виробництва сільськогосподарської культури або знайомство з методами вирішення проблеми, що виникла в процесі агровиробництва.

Спікером виступила Карла Снайдер - викладач маркетингу та підприємництва в сфері агробізнесу Пенсільванського Університету, штат Пенсільванія, США. Вона розповідала про те, яким має бути справжній сидр. Карла порівняла ситуацію з виробництвом сидру в Україні та США і розібрала можливості економічної доцільності у тій та іншій ситуаціях. Крім цього спільно з учасниками вона обговорила основні складові бізнес плану для переробки яблук на сидр.

Після теоретичної частини учасники семінару з задоволенням приступили до дегустації всіляких видів сидру з усіх куточків не тільки України, а й світу, які Карла Снайдер привезла з собою особисто. Учасники спробували:

- Henry Westons

- Gider Royal

- Білий налив

- APPS, ГК Нові продукти

- Родинний Добробут

- Рогатий Заєць

- Сидр Голден, Уманьпиво

- Berryland

Та ін.

Посмакувавши різноманітними видами сидру із сирами та іншими смаколиками, учасники обговорили смак кожного та обрали який найсмачніший саме для них. Всі залишилися задоволенні!