Серед нашого інноваційного обладнання - поповнення!

Що роблять з нагоди народження дитини? Звичайно дарують подарунки! Ось і нас друзі порадували в честь відкриття GastroHub!

Тепер в нас є BigGreenEgg. Наші кухарі зможуть готувати соковиті рибні й м'ясні стейки, хлібобулочні вироби й супи в кращих грилях у світі, оскільки вони володіють властивостями печі й гриля одночасно!

А ще Thermomix TM5! Це справжній кулінарний робот! З ним можна робити безліч страв, використовуючи функції м'ясорубки, пароварки, соковижималки й блендера, млини для кави й спецій, ступки, виготовлення морозива й міксера (Thermomix TM5 в тому числі вимішує тісто). Це також пристрій для колки льоду і фуд-процесор з підігрівом і вагами, які зважують інгредієнти в діапазоні від 5 г до 6 кг.

Ну і купа подарунків від Профітекс, серед яких HotmixPro, Giaz, аксесуари SousVide. А для розвитку нашого естетичного смаку - картина від наших близьких друзів - оптового ринку «Шувар»! Що ж, приготування страв в нашому GastroHub тепер буде ще більш захоплюючим і плідним заняттям для всіх її учасників!