«Кухня Азії для початківців»!

Вересень GastroHub завершився азіатською кухнею. Засновник гастрономічною лавки і кафе Hamon Baby - Олександр Формаджіо анонсував старт свого курсу «Кухня Азії для початківців».

Перше заняття стало гастрономічним лікнепом по основним інгредієнтам, соусам і приправам кухні В'єтнаму, Таїланду та Кореї. За три години учасники дізналися:

- про найбільш часто вживані соуси в азіатській кухні

- як застосовувати базові азіатські соуси в супах, локшині вок, діпах

- про природні підсилювачах смаку - замінниках глутамату натрію

- про готові рішення для швидкого приготування азіатських страв вдома

Учасники змогли продегустувати понад 50 нових продуктів і задавати будь-які питання!

Уже в жовтні плануються наступні заняття, на яких Олександр розбере більш детально теми Мексики, Таїланду, В'єтнаму та Кореї. Подробиці скоро!