Тренінг для директорів ресторанів від тренінг-центру Віти Дубчак

З 11.03 по 13.03 в GastroHub пройшов тренінг «Директор ресторану: управління від "А" до "Я». Автор тренінгу Віта Дубчак - тренер-методист і бізнес-консультант з управління. На тренінгу вона навчила учасників системам управління рестораном і безпекою продукції, наочно показувала, як керувати бюджетом і фінансовими показниками, розповіла про документообіг та «розклала все по поличках». Під час дискусій учасники заглибилися в психологію управління і обговорювали, як навчати і розвивати персонал. А також, як побудувати таку систему, щоб втрата співробітника не вплинула на роботу всього ресторану.

Крім теорії, учасники отримали методичку з комплектом з 25 вправ, 20 кейсів для закріплення пройденого матеріалу, задачник для директора з 5 завдань, а також список рекомендованої літератури.

Тренінг завершився діловою грою "Директор на всі 100%", в якій учасникам необхідно було прийняти найбільш ефективне рішення в декількох областях бізнесу, використовуючи отримані знання та навички на тренінгу.

Після насичених трьох днів всі учасники отримали бонус - робочий зошит «Щоденник» зі спеціальними завданнями від Віти Дубчак на 90 днів.