Якщо ви думаєте, що знаєте про свинину все, повірте, ви помиляєтеся!

Знань багато не буває! Тим більше знань про роботу з м'ясом. І хоча свинина останнім часом не користується популярністю серед шеф-кухарів і відвідувачів ресторанів, її смакові якості безумовно варті уваги. Це довів Петя Павлович на черговому модулі в навчальному центрі Fontegro. Пройшовши школу з розробки м'яса в Брукліні, власник майстерні «Петя і м'ясо» показав в ГастроХаб американський спосіб обробки даного продукту, запік смачну партату, приготував три види стейків і пригостив учасників майстер-класу чіпсами зі ... шкіри свині! А для тих, хто стежить за своїм харчуванням, «м'ясник нового покоління» повідав про користь свинини і, виявляється, її жирність може бути нижче жирності яловичини. Все (в тому числі і склад жирової тканини (в народі - сала)) залежить від того, чим харчується тварина. Тому скидати з рахунків такий близький українському споживачеві продукт явно не варто.

Цей день ознаменувався не тільки знайомством із заморськими звичками по відношенню до м'яса, але й повним зануренням в культуру споживання м'яса.

Що ж, черговий модуль в навчальному центрі Fontegro позаду, а отже скоро стартує новий модуль, не менш цікавий і захоплюючий!