24 січня відбудеться щомісячний Шефський день.
Найцікавіша програма очікує учасників січневого Шефського дня, організованого за підтримки "Наукового центру Fontegro".
Як і раніше, захід розпочнеться об 11:00. Відкриє перший в цьому році Шефський день презентація Катерини Авдєєвої з уже нашумівшою темою: "Нова світова ресторанна премія. На що звернути увагу шефу?".
Ще будуть говорити про співпрацю HoReCa з фермерами, про міфи тепличних і грунтових овочів з перших вуст, про тайм-менеджмент та особисту ефективність в щоденній діяльності шеф-кухаря, про особливості технік ферментації локальних інгредієнтів. І звичайно ж будуть смачні дегустації: місо, а так само телапії і сома. До речі, рибу готувати буде шеф-кухар ресторану, який став фіналістом в номінації «Кращий рибний ресторан» премії «Сіль», - Юрій Приємський.
Місце зустрічі, як завжди, в GastroHub на оптовому ринку «Столичний».