5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів!
27 липня у приміщенні GastroHub відбудеться 5й Всеукраїнський Конкурс Пекарів організатором якого є Denys Suhoviy Bakery School за підтримки Гільдії Пекарів.
У фінал відбору вийшло 5 гідних суперників. У день конкурсу, з 9 до 14 години за регламентом вони мають приготувати 5 видів хлібу: традиційний французський багет, темний заварний, декоративний та купажний хліб, бріош, і на останок: секретне завдання від жюрі.
Слідкувати за процесом ви зможете беспосередньо з місця події, крізь прозору стіну приміщення Bakery School, а також завдяки прямій трансляції у залі GasroHub. А поки конкурсанти будуть боротись за 1 місце - запрошені спікери та партнери проекту розкажуть Вам про особливості хлібопекарської справи, можливі виклики на шляху становлення бізнесу, міжнародні стандарти виготовлення харчової продукції, навчать як підібрати персонал, вести облік на виробництві та правильно зберігати хліб.
Це дійство буде цікаве не тільки профессіоналам, але й тим відвідувачам, котрі хочу навчитись випікати хліб власноруч вдома та тим, хто мріє відкрити власну пекарню і дивувати гостей якісними ароматними виробами.
Стати глядачем конкурсу легко, варто лише зареєструватись тут.