Бізнес-сніданок «Бізнес як система»
Під час першого заходу, що відбудеться 11 лютого, для представників ресторанної сфери організатори обіцяють цікаві дискусії, серед яких обговорять:
1. Системний бізнес:
1.1. Як виглядає системний ресторанний бізнес, який працює як годинник: ефективна структура
закладу, стандартизація, внутрішній документообіг.
2. Робота з персоналом:
2.1. як необхідно змінити систему, щоб зменшити вплив кадрового голоду;
2.2. кого приймати на роботу, як за допомогою одного питання визначити, підходить вам кандидат чи ні?
2.3. мотивація співробітників в сучасних умовах;
2.4. де взяти гроші на підвищення зарплати;
2.5. як навчати співробітників, якщо є ризик, що вони підуть від вас.
3. Управління якістю обслуговування:
3.1. як досягти виконання стандартів, які припадають пилом на полиці;
3.2. що важливіше: стандарти або особистісний підхід до кожного гостя;
3.3. атмосфера контакту;
4. Управління якістю продукції:
4.1. безпека харчової продукції (міжнародні стандарти НАССР): плюси і мінуси впровадження;
4.2. чому ідеальний зовнішній вигляд зерна не є показником його ідеальних або особливих смакових характеристик;
4.3. сталість якості продукції: як його досягти на прикладі приготування еспрессо і капучино;
4.4. що необхідно стандартизувати.
Ведучі: тренер-методист, бізнес-консультант з управління - Віта Дубчак. Сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор системи менеджменту безпеки харчової продукції (Food Safety Management System Internal Auditor Training Course HACCP, ISO 22000: 2005 and ISO 19011: 2011 standards, серія UA / 034/01654, (Bureau Veritas)), сертифікований бізнес -тренер за стандартами IBSTPI (Асоціація IBSTPI). Тренер-бариста - Наталя Вовк. сертифікований бариста SCAЕ.
З питань участі звертайтесь за телефоном: +38 097 63 23 831, Вікторія.