Дієго Прадо, викладач Баскського кулінарного центру, розповість все про ферментацію.
Ферментація - метаболічний процес, при якому виділяється енергія. В результаті молекули цукру і крохмалю без надходження повітря розкладаються на вуглекислий газ і етанол. Зазвичай цей процес протікає в мікроорганізмах (перш за все в дріжджах).
Ферментація застосовується при виготовленні тіста для хліба, у виноробстві й пивоварінн, а також для витримки сиру.
Детальніше про це розкаже 28 жовтня в GastroHub іспанська шеф-кухар, представник одного з найпрогресивніших кулінарних центрів в світі Дієго Прада. Майстер-клас "Ферментація. Детальний розбір" буде організований нашими партнерами Chef congress Fontegro Ukraine. За п'ять годин майстер-класу Дієго Прада розповість все про ферментацію, лактоферментацію, фактори впливу на результат і контроль всіх процесів.
Придбати квитки для участі (в тому числі онлайн) можна перейшовши за посиланням.