Директор ресторану: управління від "А" до "Я"
З 11 до 13 березня відбудеться тренінг «Директор ресторану: управління від "А" до "Я" з унікальною програмою, яка покращить кваліфікацію, «розкладе все по полицях» і вже протягом першого місяця ваша ефективність як керівника зросте!
Що цікавого в цьому курсі навчання?
Він створений в захоплюючій манері: спочатку ви отримуєте знання, потім тренуєтеся в формуванні досвіду, а потім вирішуєте реальні бізнес-завдання в ході ділової гри і отримуєте безцінний досвід ефективного управління.
Автор і ведуча тренінгу - тренер-методист, бізнес-консультант з управління - Віта Дубчак.
Досвід роботи в ресторанному бізнесі з 1997 року, старт кар'єри - ПІІ МакДональдс. Реалізувала низку проектів по стандартизації ресторанного бізнесу, навчання персоналу, працювала керівником відділу навчання та розвитку персоналу роздрібної мережі, виконавчим директором мережі кав'ярень, автор статті в журналах "Академія гостинності", "HRD", сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор системи менеджменту безпеки харчової продукції (Food Safety Management System Internal Auditor Training Course HACCP, ISO 22000: 2005 and ISO 19011: 2011 standards, серія UA / 034/01654, (Bureau Veritas)).
Початок тренінгу 11 березня о 10:00.
З питань участі звертайтеся за телефоном: +38 097 63 23 831.