Ферментація, масла, новинки в кухонній техніці й звичайно ж фермери.
На черговому Шефському дні, який пройде за підтримки Chef congress Fontegro Ukraine, поговоримо:
- про ферментації при приготуванні гострих соусів;
- про винний оцет;
- про скандинавські кулінарні техніки «з перших вуст» від кухаря, який пройшов стажування в ресторані з 2* Мішлєн;
- про крафтову продукції, яку особисто представлять фермери;
- про PacoJet і його аналог від італійців;
- GastroHub відвідає великий виробник із Західної України, який розповість про виробництво, зберігання й використання рослинних масел;
- і як же без самоосвіти? Будемо говорити про книжкові новинки для кухарів!
Всі бажаючі зможуть взяти участь в екскурсії по ринку «Столичний».
Вхід на захід безкоштовний за попередньою реєстрацією за посиланням.
Також буде онлайн трансляція.