Фуд-хімія для шеф-кухаря!

Білки, жири і вуглеводи. А ще - полісахариди! Це все чекає учасників майстер-класу 21 лютого в GastroHub.

Для кого? Для тих, хто хоче розбиратися в темі глибше, хто хоче розуміти процеси, що відбуваються в продукті під час його приготування. Учасники дізнаються базові поняття й терміни, необхідні кожному професійному шеф-кухарю. Володіючи цими знаннями, можна управляти кулінарними процесами і розуміти залежності під час отримання результату.

Програма:

11: 00-13: 00

Блок 1. Білки • Загальна характеристика білків

13: 00-13: 40

обід

13: 40-14: 10

Блок 2. Жири • Загальна характеристика жирів • Фізичні та технологічні властивості тригліцеридів

14: 10-15: 10

Блок 3. Прості вуглеводи • Поняття простих вуглеводів і чому інвертний цукор солодший сахарози.

15: 10-15: 30 кава брейк

15: 30-17: 00

Блок 4. Полісахариди • Зміни полісахаридів при обробці і який гідроколлоїд вибрати для рецептури 

 

Дата: 21, лютого 2019 року.

Початок об 11:00.

Придбати квиток можна тут.