HoReCa в карантині: вижити / перемогти

 

Що обговоримо?

  • Кадри і зарплати
  • З ким довелося попрощатися і хто на плаву
  • Особливості маркетингової політики в карантині
  • Доставка і нові рішення під час карантину
  • Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?

 

На панельній дискусії ви:

  • познайомитеся з HR менеджерами кращих закладів міста Києва
  • отримаєте досвід, який допоможе вам зберегти команду в умовах карантину
  • поділіться своїм власним досвідом і успішними історіями


Пропонуємо:

  • впізнаваність вашого закладу серед цільової аудиторії до 80% ринку HoReCa сегмента
  • впізнаваність Вас як спікера серед аудиторії HORECA сегмента
  • участь у панельній дискусії
  • відеозйомка і пряма трансляція в YouTube
  • кава-брейк, обід
  • подарунок: 3 публікації в каналі HoReCa Premium
  • гарний настрій
                                                                                                                                                                                                                           Зворотній зв'язок:
    +38 (067) 626 00 75, Тетяна
    +38 (067) 505 20 50, Катерина