HoReCa в карантині: вижити / перемогти
Що обговоримо?
- Кадри і зарплати
- З ким довелося попрощатися і хто на плаву
- Особливості маркетингової політики в карантині
- Доставка і нові рішення під час карантину
- Що чекає ресторанний бізнес в 2021 році?
На панельній дискусії ви:
- познайомитеся з HR менеджерами кращих закладів міста Києва
- отримаєте досвід, який допоможе вам зберегти команду в умовах карантину
- поділіться своїм власним досвідом і успішними історіями
Пропонуємо:
- впізнаваність вашого закладу серед цільової аудиторії до 80% ринку HoReCa сегмента
- впізнаваність Вас як спікера серед аудиторії HORECA сегмента
- участь у панельній дискусії
- відеозйомка і пряма трансляція в YouTube
- кава-брейк, обід
- подарунок: 3 публікації в каналі HoReCa Premium
- гарний настрій
Зворотній зв'язок:
+38 (067) 626 00 75, Тетяна
+38 (067) 505 20 50, Катерина