Як створювати нові смаки за допомогою спецій з усього світу.
Смак продукту створюють правильно підібрані спеції та приправи. Зараз в період боротьби за собівартість шефу необхідні розгорнуті знання по використанню спецій і створення блендів, оскільки це найпростіший і менш витратний спосіб надати різний смак одного й того ж продукту. Тим більше, що спеції кухарі використовують в рази частіше, ніж будь-який інший продукт. Жодна страва не обходиться без використання тих чи інших спецій. Але багато хто забуває або не знають, що, наприклад, той же запашний перець, зберігає свій аромат тільки протягом 2-х годин після помелу, а правильно зроблений бленд каррі зможе надати смак будь-якому простому локальному продукту.
Тому навчальний центр Fontegro створили унікальний модуль, після якого ви будете вміло лавірувати в поєднаннях і знати основні правила. Ви зможете правильно готувати, вибирати і зберігати приправи і спеції. Ви також будете знати як і в яких випадках використовувати ефірні масла. Ви будете розуміти якими спеціями надати азіатський, японський, грузинський, американський, марокканський або ізраїльський відтінок смаку вашій страві. Спікерами виступлять шеф ресторану «Одеса» і «Spicy no Spisy» - Юрій Приємський і співзасновник конгресу шеф-кухарів Fontegro - Катерина Авдєєва.
Модуль відбудеться 31-го жовтня з 9:00 до 17:00.
Вартість участі в залі: 1500 грн. У вартість входить диплом учасника, участь в дегустаціях,
обід, кава-брейк, блокнот, ручка.
Вартість Online участі: 1200 грн. У вартість входить диплом учасника і можливість задавати питання спікеру.
Квитки можна придбати тут.