Майстер-клас Еліни Бойко «Кондитерська вітрина»
На новому майстер-класі від кондитера з ім'ям, відомим далеко за межами України, пророблятимуть шоколадний, горіховий і ягідно-фруктовий торти, варіанти компіляції десертної карти з напівфабрикатів - складових цих десертів.
Серед іншого особливо детально будуть розглядатися:
• горіхово-шоколадний торт з фундучним праліне і хрусткою основою;
• шоколадний торт з фісташкою і малиново-рожевим кулі;
• шоколадний торт з яблуком і ромом;
• найсмачніше кокосове і шоколадне печиво.
А також калькуляційно-технологічні карти та кондитерське виробництво з урахуванням взаємозамінності інгредієнтів, сезонності, тематичного наповнення, стандартизації напівфабрикатів, нюанси компонування і зберігання виробів на вторинних полицях.
Детальніше про участь можна дізнатися в кондитерській школі «Шеф-кондитер» за телефоном: 0685106533