Майстер-клас «Пташине молоко, зефір і маршмеллоу»
- Зефір- "Маракуйя"
- Зефір- "Мохіто"
- Маршмеллоу шоколадний.
- Цукерки «Пташине молоко»
Учасники навчаться готувати повітряний зефір, маршмеллоу і цукерки «Пташине молоко», дізнаються всі секрети їх приготування, навчаться правильно й красиво выдсаджувати зефір за допомогою кондитерського мішка, готувати фруктовий зефір без застосування пектину, розглянуть помилки й порушення технології приготування зефіру, навчаться декорувати цукерки натуральним шоколадом.
Кожен учасник отримає від організаторів коробочку солодощів, друкований матеріал з рецептурами, навички приготування і звичайно ж - нові знайомства.
Дата: 21 жовтня 2018 р
Реєстрація на майстер-клас по телефону: 0685106533