Майстер-клас "ВСЕ про житній хліб"
Майстер-клас представляє інтерес як для практикуючих пекарів з досвідом, з метою підвищення свого професіоналізму, так і для новачків-пекарів, що випікають хліб в домашніх умовах.
У вартість входить: 18 годин живого спілкування зі спікерами, демонстрація технологій хлібовипікання, море позитиву, дегустації, кава-брейки, обіди.
Програма Майстер Класу:
- Еволюція Житнього Хліба;
- Що таке Закваска?
- Що таке Заварка?
- Приготування ЖИТНЬОГО ХЛІБА;
- традиційне хлібовипікання.
Автори майстер-класу: Віта Козар та Ігор Лаврешин
Дата проведення: 10-11 лютого 2020 року
Час проведення: 9:00-18:00
Вартість участі: 3 900 грн.
За додатковою інформацією переходьте за посиланням ВСЕ про житній хліб або звертайтесь за телефоном +38 050 494 47 95