Майстер-клас «Хліб на заквасці»
З 20 по 21 листопада в GastroHub пройде майстер-клас «Хліб на заквасці».
Спікером виступить Анна Макієвська - співзасновник і шеф-пекар пекарні Bakehouse в Goodwine. Bakehouse - найкраща пекарня України за версією Національної ресторанної премії Сіль. Вона є єдиною пекарнею в Україні, яка пройшла органічну сертифікацію. У пекарні на постійній основі ведеться 5 живих органічних заквасок, а хліб подається в кращих ресторанах міста.
Вона розповість про:
- Базовий процес виробництва хліба на живий заквасці в пекарні і в ресторані;
- Приготування власної закваски і підтримці її на виробництві;
- Борошно для хліба;
- Особливості холодної ферментації тіста і способах його ведення;
- Мінімально необхідний набір обладнання для випічки хліба в ресторані.
Цей модуль буде корисний для:
- Шеф-кухарів
- Су-шефів
- Кухарів
- Пекарів і кондитерів
- Технологів
- Активних рестораторів
Організатори заходу: навчальний центр Fontegro
Дата проведення: 20-21.11.19
Час проведення: 10: 00-18: 00
Вартість: 2 дня - 4500 грн.
Телефон для реєстрації: +38 (098) 226-60-41
Детальна інформація тут.