Модерністські прийоми і техніки приготування
Неможливо досягти якісного результату, не вивчивши продукт. Неможливо досягти якісного результату, не вивчивши способи і методи впливу на відомий продукт.
Тому після лекції «FOOD-хімія» Навчальний центр Fontegro Ukraine організовує майстер-клас по кулінарним технікам. А вести його буде Юрій Діденко. Досвідчений шеф-кухар, що практикувався в ресторанах з зірками Мішлєн в Копенгагені. Отримавши там найкращі знання, Юрій вже як рік працює в Україні і впроваджує набуті навички в українському ресторані, але вже використовуючи локальний продукт.
На майстер-класі Юрій докладно розповість і проведе опрацювання більш ніж 20 прийомів і технік, якими успішно користуються на кухнях зіркових ресторанів.