НАССР для HoReСa в GastroHub
З 17.05 до 20.05 в GastroHub пройде тренінг-практикум «Стандартизація. Впровадження системи безпеки продукції (HACCP) в ресторані».
Ведуча і автор тренінгу - Віта Дубчак - відомий тренер-методист, консультант з управління, біолог, сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор систем менеджменту безпеки харчової продукції. У ресторанному бізнесі з 1997 р. Як бізнес-консультант реалізувала низку проектів по стандартизації ресторанного бізнесу, навчання персоналу, працювала керівником відділу навчання та розвитку персоналу роздрібної мережі, виконавчим директором мережі кав'ярень.
Програма тренінгу призначена для:
- Підприємців, які планують свій start-up
- Підприємців, які продають бізнес у франшизу, або планують це зробити
- Шеф-кухарів, СУ-шефів
- Шеф-кондитерів
- завідувач виробництвом
- завідувач складом
- Керуючих і адміністраторів, які роблять закупівлі
- Керівників, які відповідають за управління запасами в ресторані або мережі закладів
Що отримаєте особисто Ви як учасник цього тренінгу:
- сформуєте подання щодо обсягу роботи по впровадженню HACCP у вас на підприємстві
- складете повний список документації, наявність якої обов'язково
- отримаєте готові шаблони документів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..)
- навчитеся визначати критичні точки керування і впливати на них
Особливість тренінгів Віти Дубчак в тому, що після його проходження, навички і знання, які ви отримуєте, можна відразу впроваджувати в свою роботу.
З питань участы звертайтеся сюди: по телефону: +38 097 63 23 831.