Унікальний курс для кондитерів у GastroHub
З 10-го по 16-е травня в GastroHub на ринку "Столичний" вас чекає справжній кондитерський бум! Зі своїми майстер-класами до нас приїдуть кондитери Марія і Дмитро Манахови! Вони - кондитери-технологи, що працюють з власними авторськими рецептами. Засновники кондитерської школи "Кулінарна лабораторія".
Свій кондитерський марафон вони розділили на 5 окремих майстер-класів:
10.05 - «Декоратор».
Ви навчитеся переносити малюнок на торт, виготовляти декор з вафельної паперу і дізнавшись принципи роботи аерографом відчуєте себе не просто кондитером, а художником!
11.05 - 12.05 - «Я - Кондитер».
А цей майстер-клас підійде не просто для мрыйникыв, а для людей, які вирішили стати кондитерами! На практиці ви будете вивчати приготування тортів "Київський" і "Естерхайзі", а також різні тарти, чізкейки, тістечки, еклери і ін.
13.05 - «Цукерки».
На цьому майстер-класі ви дізнаєтеся про всі тонкощі приготування Ганаш, формуванні цукерок без форм і темперування шоколаду. Під керівництвом Марії будете готувати цукерки "Мадагаскар", "Лате / Матчу", "Хрусткий банан", "Пташка Тонка" і ін.
14.05 - «Еклер".
Кондитери розкриють вам всі секрети ексклюзивного рецепту заварного тісту для еклерів і премудрості роботи з ним! Ви відкриєте для себе абсолютно нові смаки: «Груша/Брі/Карамель», «Снікерс/Гурме», «Кокос/Маршмелоу», «Шоколад/Кайенский Перець» та інші.
15.05 - 16.05 - «Мусовий Бум».
А на завершення ви будете вміти виготовляти будь якого виду шоколадний декор, навчитеся працювати з ліпним шоколадом, розберете приготування всіх видів глясажа. Кожен з вас приготує власний торт, отримає сертифікат і забере ласощі з собою.
З питання участі звертайтесь за телефоном: +38 097 63 23 831.