Сироваріння - тема першого серед контактних майстер-класів
Другим заходом в рамках Курсу уважного сировара стане практичне заняття. 31 серпня слухачі лекції дізналися, що таке молоко, його складові та особливості. А 22 вересня в GastroHub відбудеться контактний майстер-клас. Його учасники з практичної точки зору зможуть розглянути різні зразки молока і перевірити їх якість, а також зварити простий молодий сир з коров'ячого молока.
Цей майстер-клас буде цікавим для сироварів-початківців або ж тих фахівців, хто планує більш детально вивчити процес сироваріння. Проводити захід буде сировар-практик з величезним досвідом Ольга Терницька.
Більш детальну інформацію, а також умови участі ви можете дізнатися за телефоном +380 730 407 220. Кількість учасників обмежена.