Практичний семінар по HACCP
Дата: 11 червня, 2019
ДЛЯ КОГО:
- підприємців, які планують свій start - up
- підприємців, які продають бізнес у франшизу, або планують це зробити
- шеф-кухарів, су-шефів
- шеф-кондитерів
- завідуючих виробництвом
- завідуючих складом
- керівників та адміністраторів, які роблять закупівлі
- керівників, які відповідають за управління запасами в ресторані або мережі закладів
- компаній, які впроваджують HACCP самостійно.
Під час семінару учасники розберуть:
• Міжнародні стандарти безпеки харчової продукції
• Вимоги національних і міжнародних стандартів
• Нормативні документи: ДСТУ, ТУ, накази МОЗ, стандарти Комісії Codex Alimentarius
• Вимоги стандарту ISO 22000: 2018 і вимоги HACCP
• Питання сертифікації
• Поняття «безпечна їжа»
• Види ризиків, пов'язаних з безпекою харчової продукції: біологічні, хімічні, фізичні
• Базові програми попередніх умов, як основа успішного впровадження HACCP
• Впровадження HACCP: терміни, послідовність А ще отримають відповіді на всі свої запитання!
Ведуча семінару - Віта Дубчак - тренер-методист, бізнес-консультант з управління.
Початок о 10:00.
Участь безкоштовна за умови реєстрації тут.
Також можлива участь онлайн для зареєстрованих учасників.