Практичний семінар по HACCP

Дата: 11 червня, 2019

ДЛЯ КОГО:

  • підприємців, які планують свій start - up
  • підприємців, які продають бізнес у франшизу, або планують це зробити
  • шеф-кухарів, су-шефів
  • шеф-кондитерів
  • завідуючих виробництвом
  • завідуючих складом
  • керівників та адміністраторів, які роблять закупівлі
  • керівників, які відповідають за управління запасами в ресторані або мережі закладів
  • компаній, які впроваджують HACCP самостійно.

Під час семінару учасники розберуть:

• Міжнародні стандарти безпеки харчової продукції

• Вимоги національних і міжнародних стандартів

• Нормативні документи: ДСТУ, ТУ, накази МОЗ, стандарти Комісії Codex Alimentarius

• Вимоги стандарту ISO 22000: 2018 і вимоги HACCP

• Питання сертифікації

• Поняття «безпечна їжа»

• Види ризиків, пов'язаних з безпекою харчової продукції: біологічні, хімічні, фізичні

• Базові програми попередніх умов, як основа успішного впровадження HACCP 

• Впровадження HACCP: терміни, послідовність А ще отримають відповіді на всі свої запитання!

Ведуча семінару - Віта Дубчак - тренер-методист, бізнес-консультант з управління.
Початок о 10:00.

Участь безкоштовна за умови реєстрації тут.
Також можлива участь онлайн для зареєстрованих учасників.