"Про гриби і трюфелі з використанням іспанських молекулярних текстур" від Рубена Трінкадо і Whisky Corner.
Рубен Трінкадо - шеф-кухар мішленівські ресторану «Mirador de Ulia» - розповість про чотири найцікавіших і найпопулярніших на даний момент види грибів в кулінарії. Це китайський деревний гриб шиітаке, гриби Ерінги, гриби портобелло та найдорожчий представник грибного царства і рідкісний делікатес - трюфель.
Меню майстер-класу:
- Запіканка з тріски і картоплі
- Печінка Royal
- Баскське картопляне пюре
- Гриби у власному соку
- Трюфельний жовток.
Крім грибів на майстер-класі будуть представлені ексклюзивні кулінарні техніки знаменитого баскського шеф-кухаря Рубена Трінкадо, який своїми здібностями і кулінарним талантом заробив зірку Мішлен для ресторану «Mirador de Ulia».
Більш детально, в тому числі про участь можна дізнатися тут.