Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів

Захід цікавим буде:

для hr, які працюють в ресторані

для hr, які раніше працювали в іншій галузі

для тих, хто не є менеджером з персоналу (hr), але підбирає персонал для свого ресторану

і для hr, які раніше подібних інструментів в своїй роботі не застосовували, а використовували стандартну схему підбору персоналу для всіх, хто хоче поповнити свій інструментарій ефективними методиками підбору персоналу.

Учасники тренінгу дізнаються, як:

• Залучити в компанію тих кандидатів, яких ви хочете бачити в якості співробітників своєї компанії;

• Вірно оцінити професійні якості співробітника і спрогнозувати його поведінку в майбутньому;

• Скласти реальну ціну професіоналізму співробітника, який у вас на співбесіді;

• Оцінити особистісні якості співробітника;

• Перестати брати на роботу "хоч кого-небудь, хто погодиться" і постійно йти на компроміс, якщо ви це робили раніше.

Всі учасники отримають в подарунок методички з комплектом з 15 вправ і теоретичним матеріалом тренінгу. Готові тестові завдання (до 20 питань в 10 опитувальних листах) для оцінки професіоналізму:

• шеф-кухаря;

• Су-шефа;

• кухаря (гарячий, холодний цех, кондитер);

• директора ресторану;

• адміністратора;

• офіціанта;

• бармена;

• старшого бармена. 

На завершення курсу всі учасники отримають сертифікат з переліком тем, які вивчалися на тренінгу

Програма навчання

  1. Цільовий відбір персоналу.
  2. Оцінка кандидата на етапі співбесіди.
  3. Орієнтація та і адаптація в компанії.
  4. Навчання і розвиток співробітників.
  5. Мотивація залученості й лояльності співробітників: коли вас люблять не за гроші.
  6. Оцінка роботи та оплата праці.

Автор і ведуча тренінгу - тренер-методист, бізнес-консультант з управління - ВІТА ДУБЧАК.

 З питань участі звертайтесь за телефоном: 097 63 23 831.