Робота з персоналом. Спецкурс для рестораторів
Захід цікавим буде:
для hr, які працюють в ресторані
для hr, які раніше працювали в іншій галузі
для тих, хто не є менеджером з персоналу (hr), але підбирає персонал для свого ресторану
і для hr, які раніше подібних інструментів в своїй роботі не застосовували, а використовували стандартну схему підбору персоналу для всіх, хто хоче поповнити свій інструментарій ефективними методиками підбору персоналу.
Учасники тренінгу дізнаються, як:
• Залучити в компанію тих кандидатів, яких ви хочете бачити в якості співробітників своєї компанії;
• Вірно оцінити професійні якості співробітника і спрогнозувати його поведінку в майбутньому;
• Скласти реальну ціну професіоналізму співробітника, який у вас на співбесіді;
• Оцінити особистісні якості співробітника;
• Перестати брати на роботу "хоч кого-небудь, хто погодиться" і постійно йти на компроміс, якщо ви це робили раніше.
Всі учасники отримають в подарунок методички з комплектом з 15 вправ і теоретичним матеріалом тренінгу. Готові тестові завдання (до 20 питань в 10 опитувальних листах) для оцінки професіоналізму:
• шеф-кухаря;
• Су-шефа;
• кухаря (гарячий, холодний цех, кондитер);
• директора ресторану;
• адміністратора;
• офіціанта;
• бармена;
• старшого бармена.
На завершення курсу всі учасники отримають сертифікат з переліком тем, які вивчалися на тренінгу
Програма навчання
- Цільовий відбір персоналу.
- Оцінка кандидата на етапі співбесіди.
- Орієнтація та і адаптація в компанії.
- Навчання і розвиток співробітників.
- Мотивація залученості й лояльності співробітників: коли вас люблять не за гроші.
- Оцінка роботи та оплата праці.
Автор і ведуча тренінгу - тренер-методист, бізнес-консультант з управління - ВІТА ДУБЧАК.
З питань участі звертайтесь за телефоном: 097 63 23 831.