Розклад Шефського дня!
Один день в місяць для професійного прокачування себе. За 4 години - останні новини, цікаві фермери і виробники, огляд та демонстрація must know кулінарних технік, спеціальні гості з інформативними доповідями.
Розклад:
11.00-11.30 «Спеції: 5 блендів, які полегшать вам життя» Катерина Авдєєва, співзасновник конгресу FONTEGRO
11.30-12.00 Огляд нових книг для шефа, Анна Зеленохат, співзасновник конгесса FONTEGRO
12.00-13.00 Віталій Очеретяний «Система смаків і практика її використання»
13.00-13.30 Як правильно вибирати заморожені морепродукти і на що звертати увагу шеф-кухарю для найкращого результату?
13.30 - 14.30 3 літніх страви в Thermomix
14.30-15.30 «Що потрібно знати шефу про спаржу» Петро Григор'єв
15.30-16.30 Фермери місяця - TM "ZELEN" (розкажуть про мікрогрін та їстівні квіти)
Будьте в темі та приходьте 21 травня на Шефський день до GastroHub!
Участь безкоштовна! Реєструйтеся тут.