Секрети багатогранної великодньої випічки
Запрошуємо Вас надихнутися весняним святковим настроєм і вивчити технології, секрети і тренди пасхальної випічки - на нашому теоретично-практичному майстер-класі «Секрети багатогранної пасхальної випічки» разом з визнаними експертами в хлібопекарському ремеслі - пекарем-технологом - Вітою Козар і пекарем-художником Стасом Вагнером.
ПРОГРАМА МК:
Розглянемо і освоїмо технології приготування приголомшливої пасхальної випічки в італійських, французьких і українських великодніх традиціях:
Colomba Pascuale Голубка Паскуале на італійській заквасці Levito-Madre
Panettone Classico панетоне Класична з цукатами і шоколадом на заквасці Levito-Madre
Stellatone Зірка з цукатами і синім родзинками на заквасці
Круглоф з цукатами і мигдалем
Паска класичний на зброджуваних напівфабрикатах (двофазний холодний метод)
Великодній Паска з вишнею і чорним шоколадом
Великодній Паска з абрикосом, білим шоколадом і фісташками
Французький Бріош з шоколадом і апельсином
Glassa глазур для панетоне і всі нюанси рецепта приготування божественних апельсинових цукатів
- Навчимо використовувати нетрадиційну сировину в тістоведенні і хлібопеченні.
- Обговоримо здоровий глузд і пошук балансу - найкращий шлях до генерування нових апетитних рішень, які будуть викликати величезне кулінарне задоволення у ваших клієнтів.
- Розберемося в смаках, їх гармонії і сполучуваності.
- Розповімо про трендові ідеї в тістоведенні і хлібопеченні:
- що таке подвійний смак і як його створити;
- про переваги закваски у великодній випічці. - Поговоримо про універсальність, консистенції і смаку Холодного бродіння і його сутності
- Вивчимо Дерево смакових пар (Breadpariring Tree) - візуалізація найкращюї гармонії інгредієнтів в тісті і готовому виробі.
Спікери: ВІТА КОЗАР та СТАС ВАГНЕР
Дата проведення: 27-28 березня
Час проведення: 10:00 до 18:00
Вартість участі: 4000 грн.
При придбанні 4х квитків 5й безкоштовно!
Бронювання місць: ЗАБРОНЮВАТИ МІСЦЕ
Додаткова інформація: +38 050 494 47 95, info@profitex.com.ua