Шефський день: Лютий.
Лютневий Шефський день, організований Учбовим центром Fontegro, вже 20 лютого!
Отже, незабаром:
- Катерина Авдєєва розповість про світові премії і нові фільми про їжу;
- Про соняшник у світовому «fine dining» поділиться Дарина Крикунова;
- Володимир Ярославський повідає про особистий досвід іноземних стажувань;
- Компанія «VOVA.UA» організує дегустацію сирників і поділиться новими бізнес-рішеннями для шефів;
- Анна Зеленохат підведе підсумки мадридського конгресу Madrid Fusion;
- А ще подискутуємо про фермерську курку, обговоримо всі «за і проти»;
- І на завершення обговоримо гриби шиітаке, які особливості виробництва і застосування в ресторані.
Початок, як завжди, об 11:00.