Навчальний модуль "HACCP".
Чи готові ви та ваша кухня до HACCP? Трирічний адаптаційний період в Україні закінчується 20 вересня, а це значить, що з 21 вересня в ресторанах вже починаються перевірки.
Тому, спеціально для вас, 5-6 вересня в GastroHub пройде навчальний модуль "HACCP" від навчального центру Fontegro.
Спікерами виступлять Владислав Веремеєнко та Владислав Дехтяренко.
Владислав Веремеєнко є головою Асоціації по інтеграції НАССР в Україні, експертом по впровадженню процедур, заснованих на принципах НАССР, творцем форум-групи «НАССР своїми руками». Він заглибиться в теоретичну частину. Владислав Дехтяренко - практикуючий шеф-кухар, сертифікований фахівець 3 рівня, що проходив курс в Дубаї і Катарі за міжнародною програмою. Він розкриє тему з практичного боку.
На навчальному модулі в GastroHub ви дізнаєтеся:
- Вимоги нового харчового законодавства для ресторанів;
- Чим відрізняється контрольна точка від критичної;
- Як розробити систему НАССР для свого ресторану самостійно;
- Що таке chemical, allergic, biological, і physical contamination;
- Хто і що буде перевіряти і чим відрізняється інспекція від аудиту;
- Робота з документами і видача готових чек-листів після курсу;
Для кого корисний модуль?
- шеф-кухаря
- су-шефа
- кухаря
- студентів галузі
- технологів
- активних рестораторів
Придбати квитки можна тут.